PKN
Protestantse gemeente te Britsum-Koarnjum-Jelsum
 
Impressie van de vergadering van classis Leeuwarden Impressie van de vergadering van classis Leeuwarden

Gehouden bij de protestantse gemeente van Britsum-Koarnjum-Jelsum
 
Op 20 april werd het welkom in de Hoekstien te Britsum verzorgd door de predikanten G. Rinsma uit Goutum en J. Overeem uit Stiens. Niet door gesproken woord, maar met muziek van saxofoon en orgel vanaf de orgelkraak.
Voor aanvang van de vergadering gedenkt de classis voorzitter Ds. J. Bakker de overleden predikant Paul Hekstra en roept in herinnering zijn actieve bijdrage aan de totstandkoming van het Lieteboek en zijn inzet voor de Friese taal in de kerk.
 

lees meer »
 
TANZANIA 12-4-2017 TM 27-4-2017 BOUW WONINGEN SANYA JUU NABIJ DE KILIMANJARO TANZANIA 12-4-2017 TM 27-4-2017 BOUW WONINGEN SANYA JUU NABIJ DE KILIMANJARO

Op 12 april vertrekken wij (Oebele en Johan) vanaf Schiphol samen met nog 6 vrijwilligers (Joop Paauw oprichter van de Stichting, Martin Janssen secretaris, Leo Pennings, Wim de Groot, Maurice Appelman en Paul Osewoudt).
Het doel is helpen met de bouw van 2 stenen woningen met betonvloer en golfplaten dak voor de allerarmsten in Sanya Juu. Voor de Stichting Bouw Woningen Tanzania worden dit de 120e en 121e woning.
 

lees meer »
 
 

Startzondag De Hoekstien, Britsum
datum en tijdstip 24-09-2017 om 09:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.