4 juli: Slotactiviteit club 8 - 12 jaar 4 juli: Slotactiviteit club 8 - 12 jaar

Rond 18.15 werden de pizza’s gebracht en zaten we met 16 mensen rond de tafel er heerlijk van te eten. Nog een ijsje als dessert en dan hup………. naar de haven. Daar lagen 2 waterballen waar we elk 2x in konden. Er kwamen nog broertjes, zusjes, pake en ouders langs, dus het was een gezellige boel.
Volgend jaar zal club 8 – 12 jaar er iets anders uit zien, hoe???? dat weten we nog niet precies.

7 juli uitje 7 juli uitje

Wat hebben we lekker gegeten bij Wokpaleis Fryslan. Met 14 personen hebben we dit seizoen daar overheerlijk afgesloten!

9 juli: Slotdienst Jeugdwerk 9 juli: Slotdienst Jeugdwerk

Onze slotdienst valt net buiten de inleverdatum van de kopij. We hopen dan maar dat jullie er allemaal geweest zijn en dat we terugkijken op een gezellige dienst.

Nieuwe seizoen Nieuwe seizoen

Op 17 juli gaan we als jeugdteam brainstormen over hoe we nog beter met onze jeugd in contact kunnen komen. Het blijkt dat onze activiteiten niet altijd goed, meer, aansluiten of dat er te weinig jeugd is. Dat betekent dat we nieuwe wegen in zullen slaan. Wat we als jeugdteam in ieder geval hebben bedacht is: we gaan eten met de mensen van de diaconie, ouderlingen en kerkrentmeesters. 3 maaltijden waarin we onze jeugd centraal willen stellen. Daar hebben we erg veel zin in.
Ook op andere momenten gaan we eten met elkaar: de 18+ eetgroep en meet en eat met Dorien en Lysbeth. En niet te vergeten de generatiemaaltijd!
De contacten met de Swirrel zullen blijven waarbij we als gemeente ondersteuning willen bieden. Wat we alvast weten is dat we samen met school plastic doppen gaan sparen voor de hulphond. U kunt natuurlijk nu al beginnen met sparen en bij de startzondag zult u hier meer over horen. Ook zijn er plannen voor een musical die opgevoerd zal worden door alle leerlingen van de Swirrel. Maar dit is pas ergens in 2018.

Startzondag De Hoekstien, Britsum
datum en tijdstip 24-09-2017 om 09:30