Beste gemeenteleden Beste gemeenteleden
Beste gemeenteleden,

U zult allemaal de berichtgeving van de overheid volgen over het afschaffen van de coronamaatregelen. Na maanden van Lock down schijnt er weer licht aan het eind van de tunnel. Wat geeft het een opluchting dat we het normale leven weer een beetje kunnen gaan oppakken.
Ook in de Hoekstien ontkwamen we niet aan strenge maatregelen om het risico dat corona met zich mee brengt te beperken.
We hebben als kerkenraad steeds zoveel mogelijk de adviezen van de PKN gevolgd.
Er komt nu dus steeds meer ruimte in de zondagse diensten en we willen u dan ook van harte uitnodigen om op zondag naar de kerk te komen.
Naar mate de regels verder zullen worden versoepeld, zullen we ook kijken naar de mogelijkheden om elkaar na de dienst te ontmoeten.
We houden u hiervan op de hoogte. We zien er naar uit u allen weer te mogen begroeten.
Tot slot wens ik u een goede vakantieperiode toe. Of u nu thuis blijft of ver weg gaat, kom tot rust en blijf om elkaar denken.

groeten,
Wijtse Kemker