De Kraak van de Kluis De Kraak van de Kluis
Dit jaar vieren we dat we 75 jaar in vrijheid leven. Veel van de activiteiten zijn niet doorgegaan en sommige activiteiten hebben voor een andere benadering gekozen. Zo ook het theaterstuk "De kraak van de kluis"

Zij hebben het toneelstuk opgenomen als film en zenden dat op 26 september uit. Wij zouden het heel leuk vinden om samen met jullie naar deze film te kijken. De kerk is al coronaproof en de beamer hangt er al.

Wil je meer weten over de kraak van de kluis, kijk dan eens op hun website www.dekraakvandekluis.nl of de folder die ik heb gescand.

We zouden het fijn vinden wanneer je iemand meenam bijv een vriend, je ouders, je pake en beppe, of wie dan ook. Dit heeft een reden: we kunnen niet echt napraten want we kiezen ervoor om na de film jullie weer naar huis te sturen. Heb je de film samen met iemand gekeken dan kan je thuis nog eens napraten over wat je hebt gezien.

We willen graag dat je je opgeeft, dit kan bij jeugdteam@outlook.com voor maandag 21 september!

We hebben een mooie aanbieding van de organisatie gekregen: we mogen 1 +
1 kaartje gratis doen. Daarnaast geven we als jeugdteam ook nog wat subsidie en dat betekend dat een kaartje € 5,00 pp kost ( officieel € 19,43). Hiervoor krijg je ook nog een beleefpakket van de organisatie.

In het kort:

Opgeven voor maandag 21 september op jeugdteam@outlook.com

zaterdag 26 sept in de Hoekstien in Britsum

kerk open om 19.00 uur.  Start film 19.43 uur ( is het jaar 1943 waarin dit verhaal speelt)

eigen bijdrage € 5.00 per persoon inclusief beleefpakket. In de kerk staat een schaal waar je de € 5,00 in kan leggen.

Zelf drinken meenemen ( zodat wij geen drukte hebben ivm corona regels)

Verder gelden de regels die de kerk hanteert ivm corona: handen desinfecteren bij binnenkomst, je wordt naar je stoel gebracht je jas neem je mee naar je plek, je blijft de hele tijd op je stoel zitten, liever niet gebruik maken van de w.c. Na afloop krijg je aanwijzingen om de kerk te verlaten en ga je direct naar huis. En moet je ergens even
wachten: 1,5 meter afstand.

Wij hopen dat jullie met z,n allen komen om naar deze film te kijken,

het jeugdteam: Jacomine, Leny, Lars en Jacoba