Escaperoom Johannestsjerke gesloten

Escaperoom Johannestsjerke gesloten

We hebben besloten om de escaperoom te sluiten. Het gaat ons zeker aan het hart, maar gezien de situatie is dit volgens ons de beste beslissing. 


Deze escaperoom speel je in de Johannestsjerke waar raadsels en codes te vinden zijn. Elk raadsel is weer een uitdaging voor een volgend raadsel en uiteindelijk is de laatste oplossing het wachtwoord waarmee de deur weer open gaat. Het is de bedoeling dat je binnen 60 minuten het wachtwoord gevonden hebt. Er zit iemand voor de deur, die je 3x om hulp kunt vragen. Lukt het jullie om binnen de tijd het wachtwoord te roepen? Dan openen de deurzen zich!
Afsluitend wordt je nog een drankje aangeboden door het team van de Alde Fryske Tsjerken. Zij stellen de kerk beschikbaar.

De €25,00 die we per avond vragen gaat volledig naar Build and Be. Een groep van 16 jongeren en volwassenen die komende zomer een huizen gaan bouwen voor de allerarmsten. De kosten voor de reis, het bouwen en eventueel inrichting wordt bij elkaar gesprokkeld door allerlei acties. Wij, als jeugdteam, willen hun graag een handje hierbij helpen en doneren de €25,00 dan ook in zijn geheel aan Build en Be.

Durven jullie het aan? Kijk dan hieronder naar de beschikbaarheid en mail naar: , om te reserveren. Jullie een leuke avond en Build and Be extra geld!

We hebben besloten om de escaperoom te sluiten. Het gaat ons zeker aan het hart, maar gezien de situatie is dit volgens ons de beste beslissing. 

 

Datum Beschikbaarheid
28 februari Gereserveerd
29 februari Gereserveerd
1 maart Gereserveerd
2 maart Gereserveerd
3 maart Beschikbaar
4 maart Beschikbaar
5 maart Beschikbaar
6 maart Gereserveerd
7 maart Gereserveerd
8 maart Gereserveerd
9 maart Gereserveerd
10 maart Gereserveerd
11 maart Beschikbaar
12 maart Gereserveerd
13 maart Gereserveerd
14 maart Gereserveerd
15 maart Gereserveerd
16 maart Beschikbaar
17 maart Beschikbaar
18 maart Beschikbaar
19 maart Gereserveerd
20 maart Gereserveerd
21 maart Gereserveerd
22 maart Gereserveerd
23 maart Beschikbaar
24 maart Gereserveerd
25 maart Beschikbaar
26 maart Beschikbaar
27 maart Beschikbaar
28 maart Beschikbaar
29 maart Gereserveerd
30 maart Beschikbaar
31 maart Beschikbaar
1 april Gereserveerd
2 april Beschikbaar
3 april Gereserveerd
4 april Gereserveerd
5 april Beschikbaar
 
terug