PKN
Protestantse gemeente te Britsum-Koarnjum-Jelsum
 
ZOMER / VAKANTIEPERIODE ZOMER / VAKANTIEPERIODE

De zomer staat voor de deur. Sommigen zullen, om wat voor reden dan ook, niet op vakantie gaan. Maar veel mensen zullen hun koffers inpakken en een paar weken er op uit gaan. Neem de tijd: Tijd voor een “time-out”. Tijd voor rust en tijd voor elkaar en je medemens.
Namens de diaconie wil ik iedereen een fijne vakantie en een mooie zomer toewensen.

 
VOEDSELBANK VOEDSELBANK

Tijdens de laatste vergadering van de diaconie is de heer Sikke Roosma langs geweest voor een toelichting over de toekomst van de voedselbank. De heer Roosma werkt als vrijwilliger bij de voedselbank. Wanneer de gemeente Leeuwarderadeel als gemeente Leeuwarden verdergaat zullen er veranderingen zijn.
 

lees meer ยป
 
OPHEFFEN REKENINGSNUMMERS OPHEFFEN REKENINGSNUMMERS

In verband met de fusie is de diaconie al een tijdje bezig met het doorgeven van wijzigingen aan instanties. Ook worden er opzeggingen gedaan. Zo ook het “oude” IBANnummer van de “Gereformeerde Kerk”.
In verband hiermee verzoek ik u/jullie het IBANnummer NL90 ABNA 0426 6560 59 NIET MEER TE GEBRUIKEN. Deze wordt (of is intussen) opgeheven.
Mocht u de diaconie een warm hart toedragen en een gift of bijdrage willen doen dan kunt u deze voortaan overmaken naar IBANnummer NL61 ABNA 0450 2235 07 (nu nog) ten name van Hervormde Gemeente.
Deze naam zal eveneens worden gewijzigd. Maaaaar,,,, het “opheffen” van een rekening gaat gemakkelijker dan een “naam wijzigen” bij de bank. Dit vergt enige tijd. Zodra deze is gewijzigd zal dit aan u/jullie kenbaar worden gemaakt.

 
 

Kerkdienst De Hoekstien, Britsum: Herdenking overledenen
datum en tijdstip 26-11-2017 om 09:30
meer details

Diaconie vergadering
datum en tijdstip 28-11-2017 om 19:30
meer details

Moderamen bijeenkomst
datum en tijdstip 06-12-2017 om 13:30
meer details

Mediteren in adventstijd, Jelsum
datum en tijdstip 06-12-2017 om 19:00
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.