Build and Be Build and Be
Build and Be staat voor een groep mensen uit onze drie dorpen die in de zomer van 2020 naar Tanzania om daar in Sanya Juu huisjes te bouwen voor de allerarmsten en les te geven op de basisschool. Om geld in te zamelen voor deze reis en de bouwkosten van de huizen worden er allerlei activiteiten georganiseerd. In het seizoen 2019-2020 zullen er ook samen met de kerkelijke gemeenschap een aantal activiteiten worden georganiseerd.
Zo zorgen we in september weer voor een lekkere maaltijd bij de eerste generatiemaaltijd. Wordt er een bingo, kerstfair en nieuwjaarsduik georganiseerd. We hopen natuurlijk van harte dat u onze activiteiten bezoekt en daarmee ons ondersteunt. Mocht u ideeën hebben om uw talent in te zetten voor ons project dan horen we dat natuurlijk graag. Wilt u een financiële bijdrage storten, dan kan dit via de Diaconie onder vermelding van Build and Be.

Voor vragen kunt u mailen met buildandbe(at)hotmail.com of bellen met Lysbeth Lubberts (058-2575855) of Dorien Zijlstra (058-2573641).
terug