Oproep voor vrijwilligers Oproep voor vrijwilligers
Ongeveer 25 jaar geleden is een kleine groep vrijwilligers vanuit verschillende kerken in gemeente Leeuwarderadeel begonnen met Bijbelgroepen voor mensen met een verstandelijke beperking.
lees meer ยป

Tuingrond beschikbaar in Jelsum Tuingrond beschikbaar in Jelsum
Op de overtuin (op ‘e Terp naast Dekema State)  in Jelsum is een stuk tuingrond vrijgekomen. Dit perceel is 160 m2 groot.
Het is ook op te delen in een stuk van 70 m2 en 90 m2.
Wie belangstelling heeft om deze grond te gebruiken, kan contact opnemen met Sijtse v.d. Honing, tel. 2574581.

Actie Kerkbalans Actie Kerkbalans
In januari start landelijk de Actie Kerkbalans.
Ook vanuit onze kerk gaan vrijwilligers op pad om geld op te halen voor onze kerkgemeenschap.
Onze gemeente vervult anno 2020 een waardevolle plek in de lokale samenleving. Juist in een samenleving waar mensen steeds vaker op zichzelf zijn aangewezen, vormen we met elkaar een gemeenschap waar mensen welkom zijn.
Met uw hulp kunnen we dit belangrijke werk ook het komende jaar voortzetten en blijven zoeken naar mogelijkheden om een verbindende factor te zijn.
Uw financiële steun kan daarbij het verschil maken en is daarom van onschatbare waarde. Mogen wij op u rekenen?