Nieuws van het jeugdteam Nieuws van het jeugdteam

Slotuitje
Afsluitende activiteit van het Jeugdwerk:
Met 14 vrouw en man werd de escaperoom in Eernewoude betreden.
In 2 teams met de bedoeling een baby uit een zinkend skûtsje te redden, waar 1 uur de tijd voor was. Na veel gepuzzel, samenwerking en geluk lukte het beide teams om binnen de tijd de oplossing te vinden, het ene team 4 seconden sneller dan het andere, maar toch! Het was een eerlijke en leuke strijd, waar ieder heeft geleerd dat samenwerken een sleutel tot succes is! Voor herhaling vatbaar, maar dan wel in een andere escaperoom, want deze kennen we nu.

Zonder bij geen jij
Zo heet het project dat we dit seizoen gaan uitvoeren. We hebben een heleboel ideeën hoe we deze slogan kunnen vormgeven. De komende tijd gaan we ze uitwerken en hoort u er meer van. Een tipje van de sluier: het gaat veel kleur geven!

BBQ op 14 oktober
We vinden het leuk om onze jeugd te ontmoeten en hoe kan dat beter dan met wat eten en drinken. Hou daarom zondag 14 oktober rond de klok van 6 vrij! We willen BBQ’en bij de Hoekstien. Binnenkort valt de uitnodiging op de mat!

Rondom lekker eten
18+, Een goede maaltijd en de Meet en eat zullen allemaal weer gaan starten. De uitnodigingen zullen binnenkort weer verstuurd worden (of de appjes).

Jacomine, Laura, Timo, Lars, Leny en Jacoba

Bijbelgespreksgroep