PKN
Protestantse gemeente te Britsum-Koarnjum-Jelsum
 
Nieuws van het jeugdteam Nieuws van het jeugdteam

BBQ op 14 oktober
Wat een gezellige groep jeugd rond de bbq. En wat hadden we mooi weer die avond. Voor de zekerheid hadden we al gevraagd of Menno zijn tent op kon zetten maar het was niet nodig. Lars had de bbq en toebehoren geregeld en het was overheerlijk. Leny nam de sjoelbak mee en Jacomine de prijsjes. Laten Leny en Menno nu nummer 1 en 2 zijn geworden!
Als laatste nog een lekker toetje verzorgd door Jacoba, en dan de gesprekken die er gevoerd zijn…..zo gezellig.
De volgende datum voor zo’n gezellige maaltijd is zondag 27 januari. Houd de avond vast vrij zodat je erbij kan zijn!

Doppen sparen
De Swirrel blijft nog doppen verzamelen dit schooljaar! Dus gaat u rustig door met doppen sparen, maar breng ze zelf even naar school. In de kerk staan geen dozen meer.

De goede maaltijd
Timo is op bezoek geweest bij Elian Louka en zijn vrouw in Stiens. Hierover heeft hij zijn ervaring op papier gezet:

Toen ik bij Elian aankwam werd ik meteen gastvrij ontvangen en kreeg wat te drinken aangeboden. Elian gaf mij een typisch Syrisch drankje dat heel erg lekker was. Daarna begonnen we met eten. We hadden een typisch Syrisch diner. Ik kreeg onder andere een wrap die ik door verschillende sausjes moest dippen en een soort gevulde gehakt rol. Ik heb al met al lekker genoten en natuurlijk met Elian gepraat over van alles en nog wat. Hij vertelde over de reis vanuit Syrië naar hier en gaf ook wat levenslessen mee. Na de conversatie en het eten heb ik hem bedankt en hij vroeg of ik vaker langs wou komen.

Zonder bij geen jij.
Nu het winter gaat worden zijn de bijen niet zo actief. We zijn als jeugdteam rustig bezig om een en ander uit te werken. In het voorjaar zal er meer activiteit zijn.
De komende tijd werken we mee aan de oogstdienst en aan de dienst op kerstavond. We hopen jullie daar te ontmoeten en in het volgende krantje kijken we terug op deze diensten.
 
Jacomine, Timo, Lars, Leny en Jacoba
 

terug
 
 

Meditatie in de adventstijd
datum en tijdstip 19-12-2018 om 19:00
meer details

Kerkdienst De Hoekstien
datum en tijdstip 23-12-2018 om 09:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.