Nieuws van het jeugdteam Nieuws van het jeugdteam

4/5 mei
Op de avond van 2 mei waren er 25 mensen naar de Nicolaastsjerke in Koarnjum gekomen om naar de verhalen te horen van Haije Nicolay en Durk Louwsma. Lars en Jacoba hadden al op een maandagochtend een voorproefje gehad en wisten toen al dat het een bijzonder samenzijn zou worden. De beide mannen verhaalden over hun herinneringen aan de tweede wereld oorlog. Om  beurten vertelden ze wat zij er nog van wisten.
Na deze presentatie las Jacoba nog het verhaal over de razzia die in deze kerk is geweest. Toen was het tijd voor wat drinken, wat verzorgd werd door de plaatselijke commissie van de kerk. Gerard Veltman en Piet Keestra openden na de pauze de luiken in de vloer en gingen met de aanwezigen boven kijken naar de verstopplekken daar.
Lars en Jacoba vonden de avond zeer geslaagd en willen vanaf deze plek iedereen hartelijk bedanken die meedeed of kwam luisteren.

Eindexamens
13 juni is er de landelijke uitslag van de examens. Net te laat voor deze Twasnaar. Volgende keer noemen we de namen.

Musical Esther opgevoerd door de Swirrel.
Vrijdag 6 juli is het zover: de opvoering van de musical Esther door leerlingen van de Swirrel. De uitvoering is in de Hoekstien en u bent hiervoor uitgenodigd. vol=vol.

U kunt nog tot de grote vakantie de doppen inleveren bij school. Dan is de actie afgelopen.

Slotdienst 8 juli
In deze dienst blikken we terug op de activiteiten en kijken we ook al vooruit naar de activiteiten die we graag willen uitbouwen. We hopen jullie allemaal te ontmoeten in deze dienst.

Ben, Jacomine, Laura, Timo, Lars, Leny en Jacoba

Kerkdienst Koarnjum, afscheid en bevestiging ambtsdragers
datum en tijdstip 15-07-2018 om 09:30

Bijeenkomst Diaconie