Nieuws van het jeugdteam Nieuws van het jeugdteam
Emailadres
Per ingang van direct heeft het jeugdteam een eigen emailadres: jeugdteam(at)outlook.com  let op .com dus!

De eerste vergadering zit er weer op. We hebben met elkaar gekeken naar: hoe kunnen we elkaar weer ontmoeten? We zijn van plan om jullie in ieder geval weer voor een maaltijd uit te nodigen, dat is gezellig en op die manier kunnen we ook horen hoe het met jullie gaat. Sommigen zijn aan een nieuwe beroeps-opleiding begonnen of juist voor het eerst naar het voortgezet onderwijs. En hoe is het de afgelopen tijd geweest? En hoe zien jullie naar de toekomst?  Kortom wij zijn nieuwsgierig naar jullie verhalen en hopen jullie te zien in het nieuwe seizoen!

Jacomine, Lars en Jacoba

Zomeractiviteiten

Deze zomer hebben we voor het eerst een aantal activiteiten bedacht. Onder het motto: “Om het hoekje hier niet ver vandaan ….”
Lekker wandelen naar de Ee of op Dekema State. Elkaar ontmoeten bij een bakje koffie en zo de dag afsluiten. Of een rondje fietsen. Maar ook de speurtocht en het vogelhokje timmeren was een succes. Erg leuk om te zien dat kinderen en volwassenen samen veel plezier hebben.

We hebben 3x gasten bij de dorpstafel mogen ontmoeten. Steeds een groepje van 6 eters. Na afloop van deze 3x zat er nog wat geld in de pot en dat is naar de voedselbank gegaan

Sjoukje Boorsma en Jacoba Gerritsma
 
terug