Nieuws van het jeugdteam Nieuws van het jeugdteam
Email
Per ingang van direct heeft het jeugdteam een eigen emailadres
jeugdteam@outlook.com  let op .com dus!
Na de nieuwsbrieven en kleine cadeautjes die we langsbrachten is er nu weer een heus kerkkrantje. Met jeugdteamnieuws!

De kraak van de kluis.
Dit jaar vieren we dat we 75 jaar in vrijheid leven. Veel van de activiteiten zijn niet doorgegaan en sommige activiteiten hebben voor een andere benadering gekozen. Zo ook het theaterstuk "De kraak van de kluis"
Zij hebben het toneelstuk opgenomen als film en zenden dat op 26 september uit. Wij zouden het heel leuk vinden om samen met jullie naar deze film te kijken. De adviesleeftijd is vanaf 12 jaar. De kerk is al coronaproof en de beamer hangt er al.
Wil je meer weten over de kraak van de kluis, kijk dan eens op hun website www.dekraakvandekluis.nl of de folder die ik heb gescand.
We zouden het fijn vinden wanneer je iemand meenam bijv een vriend, je ouders, je pake en beppe, of wie dan ook. Dit heeft een reden: we kunnen niet echt napraten want we kiezen ervoor om na de film jullie weer naar huis te sturen. Heb je de film samen met iemand gekeken dan kan je  thuis nog eens napraten over wat je hebt gezien.
We willen graag dat je je opgeeft, dit kan bij jeugdteam@outlook.com voor maandag 21 september!
We hebben een mooie aanbieding van de organisatie gekregen: we mogen 1 + 1 kaartje gratis doen. Daarnaast geven we als jeugdteam ook nog wat subsidie en dat betekent dat een kaartje € 5,00 pp kost ( officieel € 19,43). Hiervoor krijg je ook nog een beleefpakket van de organisatie.
Wellicht dat er ook gemeenteleden mee willen kijken naar deze film, ook jullie zijn van harte welkom. We willen jullie wel vragen om eens in je nabijheid rond te kijken of er misschien een jongere, kleinkind, buurkind is die je mee kunt vragen. Het is belangrijk om deze periode onder hun aandacht te brengen. Ook nu geldt: even opgeven.
In het kort:
Opgeven voor maandag 21 september op jeugdteam@outlook.com
zaterdag 26 september in de Hoekstien in Britsum.
Kerk open om 19.00 uur.  Start film 19.43 uur ( is het jaar 1943 waarin dit verhaal speelt)
Eigen bijdrage € 5.00 per persoon inclusief beleefpakket. In de kerk staat een schaal waar je de € 5,00 in kan leggen.
Zelf drinken meenemen ( zodat wij geen drukte hebben ivm    corona regels)
Verder gelden de regels die de kerk hanteert ivm corona: handen desinfecteren bij binnenkomst, je wordt naar je stoel gebracht, je jas neem je mee naar je plek, je blijft de hele tijd op je stoel zitten, liever niet gebruik maken van de w.c. Na afloop krijg je aanwijzingen om de kerk te verlaten en ga je direct naar huis. En moet je ergens even wachten: 1,5 meter afstand.

Adventtijd
We gaan bezig met een project in de adventtijd. Iets wat bij jullie thuis bezorgd gaat worden om samen met jullie kinderen te doen. We zitten dan niet vast aan allerlei corona-protocollen en het kan altijd doorgaan.

Hartelijke groet,
Jacomine, Lars, Leny en Jacoba
 
terug