zo 29 mrt 2020  om 09:30

2. Kerk
Uitgangscollecte: Werelddiaconaat: Ghana

Koffiedrinken na de dienst

Vandaag horen we over een andere plaag: hagel, donder en     bliksem slaan neer op Egypte en raken alles wat ze raken kunnen, behalve in Gosen, het gebied waar de Israëlieten woonden. Zal dit dan Farao’s hart raken? (Exodus 9: 13 – 35). Daarnaast staat voor deze zondag een lange lezing uit het Johannesevangelie op het rooster: Johannes 11: 1 – 44, over de opwekking van Lazarus. Twee bijzondere verhalen die beide volop aandacht verdienen en voluit gelezen zullen worden. We zullen bij deze lezing zingen over de steppe die zal bloeien, een hand die ons zal wenken, een stem die zal roepen: dode, dode, sta op! (lied 608).
Na de dienst is er koffie, thee en wat lekkers en gelegenheid om elkaar te ontmoeten, na en bij te praten.